Bestellen

Ondanks dat er geen betaalfunctie op de website aanwezig is, kunt u bij Girls and Boys Kidsfashion gewoon een bestelling plaatsen. Wij verzoeken u hiervoor ons een email bericht te sturen of ons te bellen. Wij staan u met plezier te woord en helpen u graag. contact >

BETALEN

artikel van de 5 algemene voorwaarden

  1. De klant een bestelling telefonisch of per email doorgeven. We staan u met plezier te woord en helpen u graag.
  2. Een bestelling bij Girls and Boys Kidsfashion dient altijd vooraf te worden betaald. Eerder wordt de bestelling niet verzonden. 
  3. Girls and Boys Kidsfashion kent op dit moment één manier van betalen, dit is door middel van een vooruitbetaling per overschrijving. 
  4. In geval van een vooruitbetaling per overschrijving, krijgt de klant éénmalig een mail met betaalinformatie. Mocht er binnen 7 dagen nog geen betaling binnen zijn gekomen, dan wordt de bestelling geannuleerd.
  5. In afwijking van artikel 5.1 kan de klant de bestelde kledingstukken ook persoonlijk in de winkel afhalen en op dat moment in de winkel betalen. 

LEVERING

artikel 8 van de algemene voorwaarden

  1. Girls and Boys Kidsfashion zal de bestelling binnen 1 uiterlijk 2 dagen na ontvangst van de betaling met PostNL versturen. 
  2. Indien een kledingstuk om wat voor reden dan ook niet leverbaar is, zal Girls and Boys Kidsfashion de klant daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen en eventueel de betaling per omgaande terugstorten op de bankrekening van de klant.
  3. Om tot levering van een bestelling over te gaan of om de juistheid van een bestelling te controleren, behoudt Girls and Boys Kidsfashion zich het recht voor om de klant te benaderen.


Klik op de volgende link om de complete versie van de 
algemene voorwaarden > te lezen